• Jag har gett upp jag står still på eviga 48 kg. Förutom när jag mådde väldigt dåligt. Då låg jsg på 45. Då åt jag proteinpulver. Men bara tillbaka till 48 sen händer inget. Jag tror inte jag kan komma ifrån det.

 • .. skulle jag gå upp 6 kg så skulle jag bara skitglad men verkar helt hopplöst... har alltid haft komplex för min vikt och även fått höra flera gånger om jag har anorexi... vilket sårar mig så sjukt mycket... jag är 160 lång och väger nu 44 kg... innan jag blev gravid så låg jag iaf på 45-46 kg..

 • Prova med smoothies i ett par veckor, runt 2 per dag, där du blandar i det du tycker om tillsammans med mycket fett och se om vågen ändrar sig. Med smoothies kan man få i sig mycket kalorier. Blanda massa bär med kokosmjölk och kokosolja till exempel. Man kan även ha i nötsmör. Blanda i mycket fett iaf. Ganska lätt att få i sig kalorier när man dricker det och fett innehåller mycket kalorier. Det kanske kan vara värt ett försök iaf?

 • P- piller?

  Hur funkar du på p-piller?
  Jag har sjuk förbränning när jag inte går på p-piller, då hormonerna ju är "obalanserade ". Men på diane så lugnar sig förbränningen oxå och jag lägger på mig några kilo.

 • Överaktiv sköldkörtel?

  Sköldkörteln ok?

  Har dom kollat tsh t3 t4 osv för hypertyrios?

  http://nt.ofsen.com/hypertyreos-overaktiv-skoldkortel-7

 • Små bröst

  Det är en bra sida om denna diagnos. Tycker att det är skit jobbigt att vara en onormal brud som är nästan platt. Tycker inte om min kropp

Copyright ©www.pco-pcos.se