Prova Femifert i 3 månader utan kostnad

 

Först till kvarn gäller:

”Om  du vill prova Femifert i 3 månader och även hålla kontakt med Åsa för att berätta hur man upplever skillnad och svara på några frågor (efteråt) så erbjuder företaget detta för 10 personer”.

Främst vill med detta erbjudande vi nå de som tänker att de vill bli gravida – men överlag så är Femifert lämplig för alla med PCOS.

Hör av er till Åsa direkt asa.mollen@consumerhealth.se om intresse finns.

 

 Fotnot jag får ingen ekonomisk ersättning för denna efterlysning.

Jag tackar  Femifert för att du får chans att pröva  produkten.

 

 

 

Vad är femifert

Femifert är ett kosttillskott som rekommenderas till kvinnan som planerar att bli gravid och fått rådet att äta D-Chiro-Inositol.

Femifert innehåller D-Chiro-Inositol som vissa kvinnor har brist på. Ämnet har en betydelsefull roll för cellerna och deras signalfunktioner som tillsammans stödjer kroppens reproduktionsprocess.

Femifert innehåller även zink som bidrar till normal fertilitet och reproduktion, B6 som bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten samt folsyra vilket rekommenderas för kvinnor som kan tänkas bli gravida. Sammansättningen är patenterad.

 

  källa www.Femifert.se 

Frågor om Femifert

 Frågor är välkomna  du når mig via emil liselotte.videla@gmail.com 

Jag hade möte med  Åsa  och tog med några frågor som jag fått till min sida på Instagram #ompcoochpcos.se

 

1)Går Femifert att ta ihop med Endometrios och IVF behandling?Det går utmärkt i bägge fallen. Ingen påverkan på Endometrios (stämt av med tillverkaren) och vid IVF, om man har PCOS, så har man flera goda fördelar att äta/fortsätta äta Femifert. /Mvh Åsa

2) Förbättras symtom som acne? Femifert har positiva effekter på flera PCOS relaterade besvär. Fick nyligen feedback från en användare gällande just acne som förbättrats./Mvh Åsa

3) Jag undrar om Åsa vet om man som björkpollenallergiker kan äta femifert? Ser att det innehåller björklövsextrakt. Femifert innehåller inte björklövsextrakt. Vi har en annan produkt som heter Femistina som inte alls har med PCOS att göra (utan urinvägsbesvär) är det den produkten som avses så är rekommendationen att man avstår om man har är känslig mot björkpollen då den innehåller björklövsextrakt. Men som sagt Femifert innehåller inte björklövsextrakt./Mvh Åsa

 

4) Hej! Jag undrar ifall man ta dessa för att försöka bättra ens insulinresistens, och kan man i så fall ta dem längre än de angivna 6 månaderna?

 

Hej,Ja – man kan ta Femifert då de har en positiv inverkan på insulinresistens.Ja – man kan äta dem längre än 6 månader, det finns ingen bortre gräns. Att det är angivet beror på att vi vill säkerställa att man inte missar att gå till läkare och därmed missar allvarligare sjukdomar./ Mvh Åsa

 

 

 

 

 

 

24. Jun, 2019

Ny flik Prova Femifert i 3 månader utan kostnad

Prova Femifert i 3 månader utan kostnad
se efterlysning ovan. Fotnot jag får ingen ekonomisk ersättning för denna efterlysning. Jag tackar Femifert för att du får chans att pröva produkten.

4. Jul, 2019

Frågor och svar angående Femifert

Se text ovan

Copyright ©www.pco-pcos.se

Texter får ej användas, återges eller kopieras helt eller delvis i någon form utan författarens godkännande.